۱۳۹۵ سيزدهم آذر آخرین مهلت ارسال اثر به دبیرخانه کمیته هنری بخش دانشگاهی جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) تمدید شد

نظر به سیاست گذاری‌ جدید بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) مبنی بر برگزاری یکپارچه تمامی رویدادهای این بنیاد، بخش دانشگاهی جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) که در تدارک برگزاری دومین دوره خود می‌باشد از این پس با عنوان “دومین دوره بخش دانشگاهی جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)” به فعالیت های خود ادامه می دهد.

بر همین اساس دبیرخانه کمیته هنری بخش دانشگاهی جشنواره تاریخ برگزاری این رویداد را به نیمه اول اسفندماه موکول کرد. لذا آخرین مهلت ارسال آثار تا ۲۹ دی ماه تمدید شد.

از دانشجویان علاقه مند به شرکت در این جشنواره دعوت می‌شود جهت ثبت‌نام و ارسال اثر به پایگاه اینترنتی www.Razavifest.ir مراجعه نمایند.