۱۳۹۲ سي و يکم مرداد فعال شدن درخواست حذف نمره دروس با تاثیر مثبت در سایت گلستان دانشگاه پیام نور

درصورتيكه تمايل نداريد نمره اخذ شده در درس مذكور در ميانگين كل شما محاسبه گردد مي توانيد درس فوق را از مسير زير از انتخاب واحد و تاثير در ميانگين كل حذف نمائيد:

آموزش==>دانشجو==>درخواست ها==>درخواست حذف دروس با تاثير مثبت

توضیحات راجع به حذف نمره :

کسانی که در این درس نمره پایین آوردن و می خواهند نمره آن درس از معدل کلشان حذف شود. ، مسیر بالا را در سایت گلستان طی کنند و شماره دانشجویی خود رو وارد کنند. پایین صفحه گزینه جستجو را بزنند ، در جدول درس حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم با تمام جزئیات آن (نمره – محل آزمون و … ) نمایش داده خواهد شد. زیر ستون عملیات “حذف فرهنگی(با رنگ قرمز)” نشان داده می شود که با زدن آن گزینه عملیات حذف انجام خواهد شد.  سپس اگر به اطلاعات جامع دانشجو مراجعه کنید ، خواهید دید که جلوی درس  حفظ جزء ۳۰  نمایش داده می شود “حذف فرهنگی” که مشخص می شود حذف نمره با موفقیت انجام شده است.