۱۳۹۷ دهم دي بازدید مسئولین و کارشناسان شرکت فولاد سنگان از امکانات و تجهیزات دانشگاه پیام نور خواف

در ادامه جلسات برگزار شده بین شرکت فولاد سنگان و دانشگاه پیام نور خواف در خصوص همکاری های مشترک تحقیقاتی و پژوهشی و آموزشی، مسئولین و کارشناسان بخش های تحقیق و توسعه،کنترل کیفی و آزمایشگاه شرکت فولاد سنگان از آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه پیام نور خواف بازدید به عمل آوردند.

در این جلسه ریاست دانشگاه ضمن خوشامدگویی و آرزوی توسعه همکاری ها در زمینه پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی، آمادگی دانشگاه پیام نور خواف را جهت همکاری در موضوعات مورد علاقه ی شرکت فولاد سنگان از جمله برگزاری دوره های آموزشی و خدمات آزمایشگاهی اعلام نمود.

در ادامه میهمانان از کارگاه رایانه، سالن اجتماعات و مجتمع آزمایشگاهی دانشگاه بازدید نمودند. در این دیدار آقای دکتر یوسفی از ابراز تمایل مجموعه دانشگاه پیام نور خراسان رضوی بویژه پیام نور مرکز مشهد درخصوص انجام مطالعات و خدمات آزمایشگاهی خبر داد، که این امر با استقبال مسئولین آزمایشگاه و کنترل کیفی شرکت فولاد سنگان روبرو شد.