۱۳۹۳ يازدهم تير چگونگی ثبت نمره دروس عملی و نظری – عملی که دانشجو در آن غیبت داشته

در خصوص چگونگی ثبت نمره دروس عملی و نظری – عملی که دانشجو در آن غیبت داشته به اطلاع می‌رساند:

الف: در صورتیکه درس صرفاً عملی باشد و دانشجو در آزمون شرکت ننماید؛ غیبت موجه ثبت شود.

ب : در صورتیکه درس دارای واحد نظری- عملی باشد و دانشجو در آزمون نظری یا عملی شرکت ننماید:

1. عدم شرکت دانشجو در آزمون نظری به منزله غیبت در کل آزمون درس می‌باشد و مطابق بندالف اقدام شود.
  2. عدم شرکت در آزمون عملی و یا عدم ارائه کار عملی توسط دانشجو در موعد مقرر منجر به ثبت نمره صفر در بخش عملی می‌شود و نمره نهایی دانشجو از حاصل ‌جمع نمره تئوری با عملی تقسیم بر 2 می‌باشد.

لازم بذکر است تأکید شود پس از ثبت نمره (درج غیبت و یا نمره صفرتفاوتی ندارد )، نمره دانشجو به هیچ عنوان تغییر نخواهد