۱۳۹۴ دهم شهريور راه اندازی مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه

قابل توجه دانشجویان گرامی:

با توجه به اینکه در ترم جاری کلاس های درسی رشته های زیر به صورت الکترونیکی برگزار می گردد. دانشگاه پیام نور خواف جهت دانشجویان این رشته ها، مرکز آموزش الکترونیکی دایر نموده است. بنابراین هر دانشجو با یوزر و پسورد خود می تواند با حضور در مرکز آموزش الکترونیک و مراجعه به سایت آموزش الکترونیک به آدرس lms.pnu.ac.ir  در زمان ارائه درس به صورت آنلاین در کلاس درس شرکت نموده و با استاد خود در تماس بوده و یا رفع اشکال نماید.

لیست رشته های واحد خواف که کلیه دروس آنها به صورت الکترونیکی برگزار می گردد به شرح زیر می باشد.

زمين شناسي

زبان و ادبيات فارسي

شيمي گرايش محض

شيمي (كاربردي )

علوم اجتماعي (پژوهشگري علوم اجتماعي )

علوم اجتماعي (برنامه ريزي اجتماعي تعاون و رفاه)

لازم به ذکر است دانشجویان محترم می توانند با نصب نرم افزار های موردنیاز روی رایانه خود از هر مکانی که به اینترنت دسترسی دارد در کلاسهای الکترونیکی شرکت نمایند. از مزیت های این کلاسها اینست که اگر دانشجو نتواند در زمان ارائه کلاس در آن شرکت نماید می تواند هر زمان که مایل باشد فیلم ضبط شده کلاس را تماشا نماید.

نرم افزار های لازم و فایل راهنمای اساتید و دانشجویان جهت استفاده از سامانه آموزش الکترونیکی در سایت lms.pnu.ac.ir  در دسترس می باشد.

استفاده از مرکز آموزش الکترونیکی برای دانشجویان رایگان می باشد.