۱۳۹۶ سيزدهم شهريور تمدید طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان تا پایان شهریورماه

مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از تمدید طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان تا پایان شهریورماه خبر داد .

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، ذوالفقار یزدان مهر  با اشاره به تمدید طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان گفت: با توجه به تقاضاها و درخواست های مکرر دانش آموختگان در خصوص تمدید طرح بخشودگی جرایم و به جهت رعایت حال این فارغ التحصیلان، مقرر شد به مناسبت فرار رسیدن هفته دولت این طرح تا پایان شهریور ماه تمدید شود.

مشاور وزیر علوم گفت: در زمان اجرای این طرح، دانش آموختگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می‌توانند با بازپرداخت بدهی خود بصورت یکجا و صرفاً از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی bp.swf.ir از بخشودگی صددرصدی جرائم متعلقه بابت عدم پرداخت به موقع اقساط بهره مند شوند