۱۳۹۴ بيست و چهارم خرداد فراخوان جهت المپیاد ورزشی دانشجویان

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان علاقمند به ورزش می رساند، با توجه به در پیش بودن مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور در شهریور ماه 94 در رشته های:

( دانشجویان پسر در رشته های: فوتسال- هندبال- کاراته- جودو- کشتی آزاد - کشتی فرهنگی) و

(دانشجویان دختر در رشته های بسکتبال، هندبال، والیبال ، بدمینتون، دوومیدانی، تکواندو)

دانشجویانی که در رشته های ذکر شده دارای مقام بوده و قصد شرکت در مسابقات انتخابی تیم های استان را دارند، به مسئول تربیت بدنی دانشگاه آقای کتابی مراجعه نمایند و یا مشخصات خود را  ( نام و نام خانوادگی ، نام پدر ، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، رشته تحصیلی، ترم تحصیلی، رشته ورزشی و نوع مقام کسب شده، نام مرکز یا واحد ،  شماره تلفن همراه، شماره تلفن منزل و ایمیل ) به آدرس  pr@pnurazavi.ac.ir  تا مورخ 11/4/94 ارسال نمایند. ضمنا" زمان و مکان برگزاری مسابقات انتخابی جهت تیم های فوق الذکر متعاقبا" به متقاضیان اعلام خواهد شد.