۱۳۹۶ چهاردهم آبان حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه پیام نور خواف در راهپیمایی سیزده آبان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :همزمان و همگام با آحاد ملت ایران ، دانشگاهیان شهرستان خواف نیز در یوم الله 13 آبان در راهپیمایی شرکت نمودند.سخنران این مراسم آقای دکتر یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور خواف بود.ایشان ضمن برشمردن دلایلی که سیزدهم آبان ماه را یوم الله کرد ، از دستاورد های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مقابله با نظام سلطه صحبت کردند.ایشان فرمودند که با توجه به شرایط کنونی خاورمیانه ، منطقی ترین و عقلانی ترین کار تقویت بنیه ی دفاعی کشور است.ایشان در ادامه افزودند : ما می گوییم توان دفاعی خودمان را تقویت می کنیم یعنی قرار نیست به جایی حمله کنیم.ما وزارت دفاع داریم نه وزارت جنگ.ما ملت بسیار متمدن و با سابقه ی تاریخی درخشانی هستیم.ما بیش از سیصد سال است به هیچ کشوری حمله نکرده ایم.حالا یک انسان کوته فکر و تاریخ و جغرافیا ندانی که عامل بدبختی خیلی از این کشورها ی همسایه ما که متاسفانه حاکمان جاهلی دارند هست، بیاید بگوید شما حق ندارید توان دفاعی خودتان را تقویت کنید.جواب این واضح است.: تمام دنیا بداند ملت ایران به همه ی نیروهای نظامی ، انتظامی و امنیتی خودش اعم از ارتش جمهوری اسلامی ایران ، نیروی انتظامی و مردمی ترین نهاد نظامی یعنی سپاه پاسداران و بسیج افتخار می کند و با جان و دل از آنها حمایت خواهد کرد.ایشان در ادامه با تاکید بر اینکه ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران ضمن استقبال از گفتگو و تعامل سازنده با دنیا و کشورها یی که در چارچوب قانون اساسی به رسمیت شناخته شده اند، گفتند چنانچه نظام به این نتیجه برسد که برجام منافع ملت ایران را براورده نمی کند لحظه ای در خروج از آن درنگ نخواهد کرد.