۱۳۹۵ بيست و پنجم مرداد برگزاری جلسه هم اندیشی انتخاب رشته داوطلبان کنکور به میزبانی دانشگاه پیام نور خواف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، با توجه به نزدیک شدن زمان انتخاب رشته داوطلبان کنکور، دانشگاه پیام نور خواف اقدام به برگزاری جلسه ای با موضوع بهترین انتخاب با مسئولین آموزش و پرورش خواف، مدیران و مشاوران مدارس ،مسئولین مؤسسات کانون فرهنگی آموزش و گزینه دو نمود.

در این جلسه ابتدا دکتر یوسفی سرپرست دانشگاه به بیان ویژگی های یک انتخاب خوب اشاره و سپس از مسئولین مربوطه خواست تا داوطلبین کنکور را نسبت به تمامی مسائلی که ممکن است بعد از انتخاب رشته / شهر با آن مواجه شوند آگاه سازند.سپس ویژگی های دانشگاه پیام نور را مخصوصا ویژگی ها و امکانات پیام نور خواف را برای مهمانان جلسه تشریح کرد.در ادامه معاونان و مدیران آموزش و پرورش نظرات و دیدگاههای خود را در این مورد بیان کردند و در پایان مقرر شد در ورودی هریک از مدارسی که پایگاه انتخاب رشته هستند و همچنین ورودی مؤسسات قلم چی و گزینه دو، بنر جذب دانشجوی دانشگاه پیام نور نصب گردد.