۱۳۹۵ سوم آبان تسهیلات جدید مالی دانشگاه پیام نور برای متقاضیان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت

دکتر حسنی از تسهیلات جدید مالی دانشگاه پیام نور برای متقاضیان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط  عمومی پیام نور خراسان رضوی معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه  افزود: دانشگاه پیام نور به منظور رفاه حال داوطلبان شرایطی را فراهم کرده تا بتوانند صرفا با پرداخت 50 درصد شهریه ثابت ثبت نام و انتخاب واحد نمایند.

معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور همچنین با اشاره به تسهیلات وام دانشجویی گفت: متقاضیان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت همچنین می توانند برای دریافت وام قرض الحسنه اقدام نمایند.

وی افزود: مهم ترین هدف دانشگاه برای ارائه اینگونه تسهیلات و همچنین وام های دانشجویی ایجاد شرایط تحصیل بدون دغدغه های مالی برای تمامی داوطلبان ورود به دانشگاه پیام نور است.

وی مهلت بازپرداخت تسهیلات وام قرض الحسنه و همچینن مابقی شهریه را تا پایان ترم عنوان کرد.