۱۳۹۴ هجدهم اسفند بازپرداخت اقساط وام دانشجويي بانك تجارت

دانشجوياني كه نسبت به اخذ وام بانك تجارت اقدام نموده اند، قبل از پرداخت اقساط خود نسبت به مطالعه موارد زير اقدام نمايند:

1-  در قسمت شماره قرارداد "كد رهگيري" اعلام شده در زمان ثبت درخواست وام را وارد نماييد.

2- در قسمت "نشاني آدرس پست الكترونيكي" ثبت پست الكترونيكي صحيح الزامي است. شايان ذكر است گزارش صحت پرداخت به آدرس الكترونيك اعلام شده ارسال خواهد شد.

4- در صورت وجود اشكال در صفحه پرداخت با شماره 02185949 تماس حاصل نماييد .

شايان ذكر است در صورت عدم اطلاع از كد رهگيري خود از طريق مسير زير نسبت به اخذ كد رهگيري اقدام نماييد:

ورود به سامانه استعلام وام دانشجويي (كليك كنيد) -> انتخاب گزينه "كد رهگيري خود را فراموش كرده ام"

جهت ورود به سامانه جهت پرداخت اقساط بر روي لينك زير كليك نماييد:

سامانه پرداخت اقساط وام دانشجويي