۱۳۹۶ شانزدهم مرداد راهنمای استفاده از طرح بخشودگی صد در صدی جرایم بدهکاران صندوق رفاه دانشجویان

با توجه به آغاز طرح بخشودگی صد در صدی جرایم بدهکاران صندوق رفاه دانشجویان، نحوه استفاده از طرح بخشودگی به شرح زیر می باشد:

مرحله اول : وارد شدن به پرتال دانشجویی به آدرس www.bp.swf.ir

مرحله دوم انتخاب سیستم به روشهای ذیل :

-دانشجویانی که در حال حاضر در حال تحصیل می باشند جهت انجام امور مربوط به خود از طريق سامانه فاز2 به پرونده خود دسترسي يابند.

تذکر : دانشجویانی که 4 سال از تاریخ تحصیلشان گذشته یا هنوز واحد دارند باید به کارشناس صندوق رفاه مرکز مراجع نمایند تا تاریخ پایان تحصیل ثبت شود و جهت مراحل بعد اقدام شود.

-دانش آموختگاني که داراي دفترچه اقساط بانک تجارت بوده و يا فارغ التحصيل بعد از سال 86 مي باشند از طريق سامانه فاز2 به پرونده خود دسترسي يابند.

-دانش آموختگاني که داراي دفترچه اقساط بانک ملي بوده و يا فارغ التحصيل قبل از سال 86 مي باشند از طريق سامانه سجاد به پرونده خود دسترسي يابند.

مرحله سوم ورود کاربر به روش ذیل :

1-ورود به پرتال دانشجويي با نام کاربري و کلمه عبور که کد ملي با خط تيره مي باشد بطور مثال :6-521552-006

تذکر : درصورتيکه نام کاربري و رمز عبور شما صحيح نمي باشد با اداره رفاه دانشگاه محل تحصيل خود تماس حاصل نماييد.

2- تغيير و تاييد کلمه عبور ، در غير اين صورت درگاه پرداخت بازگشايي نمي شود

تذکر : وارد کردن شماره موبایل دانشجو جهت اطلاع رسانی آتی ضروری می باشد.

مرحله چهارم :

1-وارد شدن به منوی طرح بخشودگی

2-چک کردن مبلغ بدهی در صورت درست بودن میزان بدهی(مبلغ قابل پرداخت جهت بخشودگی جریمه)

3-درگاه بانک

4- پرداخت با کارت