۱۳۹۸ بيست و نهم بهمن برپایی نمایشگاه دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی در دانشگاه پیام نور واحد خواف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نمایشگاه عکس با عنوان ( دستاوردهای علمی انقلاب ) ویژه ایام ا... دهه مبارک فجر و چهلمین روز شهادت سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه پیام نور خواف با حضور مسئولین شهرستان افتتاح گردید.

قبل از افتتاح نمایشگاه دکتر یوسفی سرپرست دانشگاه ضمن تبریک ایام ا... مبارک فجر افزود:انقلاب اسلامی ایران یکی از بزرگترین رویدادهای تاریخ جهان بوده که به موجب آن دستاوردهای بزرگی حاصل شد. دستاوردهای انقلاب در حوزه های مختلف مانند: نظامی، عمرانی، اجتماعی ، اقتصادی ، پزشکی ، علمی و ... است.دانشگاه ها به عنوان یک نهاد علمی موظف به معرفی این دستاوردها خصوصا دستاوردهای علمی به جوانان و عموم جامعه می باشند.بر همین اساس دانشگاه پیام نور خواف طبق رسالت خود اقدام به را راه اندازی نمایشگاه دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی از چهل سال پیش تاکنون و همچنین نمایشگاه بیانات مقام معظم رهبری در آخرین نماز جمعه و شهید سردار سلیمانی نموده است.
شایان ذکر است نمایشگاه به مدت 10 روز جهت بازدید دانشجویان دایر می باشد.