۱۳۹۶ دهم تير جلسه هماهنگی با مسئولین برگزاری کنکور سراسری سال 96 در دانشگاه پیام نور خواف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، جلسه هماهنگی عوامل برگزاری کنکور سراسری ( مدیر حوزه ها، سرپرستان سالن، حفاظت آزمونها و مسئولین تطبیق عکس) در دفتر سرپرست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر یوسفی ضمن بیان اهمیت و حساسیت کنکور سراسری برای داوطلبین و خانواده های آنها گفت که باید دقت نماییم در انتخاب رابطین و مراقبین به گونه این رفتار شود که کمترین استرس و اضطراب را به داوطلبین وارد نموده و همچنین محیط و سالن های برگزاری امتحان نظم و آرامش لازم را داشته باشد.در ادامه مقرر شد که موضوع سرمایش سالنهای محل برگزاری حتما مورد توجه قرار گیرد.

قابل توجه است که حدود 2400 داوطلب در چهار نوبت امتحانی در روزهای پنجشنبه و جمعه 15 و 16 تیرماه در دانشگاه پیام نور خواف در آزمون کنکور سراسری شرکت می نمایند .