۱۳۹۶ چهاردهم مرداد دانشگاه های یک درصد برتر دنیا معرفی شدند؛ دانشگاه پیام نور در جمع دانشگاه های موثر دنیا

.

دانشگاه پیام نور با توجه به کیفیت تولیدات علمی، بار دیگر در فهرست دانشگاه های موثر دنیا قرار گرفت.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: رشد کیفیت تولیدات علمی کشور مهمترین عامل افزایش تعداد دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در جمع موثرترین ها است. رشد کیفیت تولیدات علمی یکی از مهمترین عوامل دستیابی به مرجعیت علمی به عنوان اولین بند از سیاست های کلان علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری است.
به گزارش روابط عمومی به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، دکتر محمدجواد دهقانی با اعلام این خبر افزود: اطلاعات پایگاه شاخص های اساسی علم آی.اس.آی(ISI-ESI) نشان می دهد که تعداد دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر کشور به ۵۰ دانشگاه رسیده است.
پایگاه شاخص های اساسی علم آی.اس.آی(ISI-ESI) فهرست دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی برتر را هر دو ماه یکبار روزآمد می کند و به معرفی دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر دنیا می پردازد و در بین دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور، دانشگاه پیام نور در بخش دانشگاه های غیرمتمرکز در جمع موثرترین های دنیا قرار گرفته است.