۱۳۹۵ ششم دي برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه پیام نور خواف

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام وحی شروع و پس از شنیدن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ، آقای دکتر یوسفی سرپرست محترم دانشگاه ضمن خیر مقدم به اساتید و تبریک ایام ماه ربیع از کلیه اساتیدی که در این ترم با دانشگاه پیام نور همکاری داشتند تقدیر و تشکر نمود.ایشان با اشاره به وضعیت عمرانی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خواف ،که الحمدلله از وضعیت خوبی برخوردار است، از کلیه اساتید و مشاورانی که در فرایند جذب دانشجو به این واحد کمک نمودند تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه سرپرست محترم دانشگاه ضمن برشمردن ویژگی های "دانشگاههای باز" در دنیا بعضی ویژگی های خاص دانشگاه پیام نور را برشمردند و با اشاره به شعار سال دانشگاه پیام نور که "ارتقاء کیفیت، مأموریت گرایی و کارآفرینی"می باشد، گفتند: دانشگاه پیام نور به هیچ وجه کیفیت را فدای کمیت نخواهد کرد.

ایشان با اشاره به سیاست های علم و فن آوری ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری در سند چشم انداز فرمودند:دانشگاهها علاوه بر تولید "علم و فن آوری"باید در حوزه های حاکمیت مبانی ، ارزش ها ، اخلاق و موازین اسلامی نیز تلاش و جدیت داشته باشد و این مهم توسط اساتید محترم اتفاق خواهد افتاد.سپس ایشان گفتند که اساتید محترم الگوی عملی برای دانشجویان می باشند و انتظار دارند که در نظم ، لباس پوشیدن ، راه رفتن ، واکنش ها و صحبت کردن و ... در محیط دانشگاه رعایت تمام جوانب را بنمایند.ایشان از اساتید محترم خواستند که در حوزه هویت ملی و دینی دانشجویان اهتمام ورزیده و با توجه به پیشرفت های چشم گیر وسائل ارتباطی و فضای مجازی چنانچه در این حوزه اقدامی ننمایند، ممکن است در آینده جامعه دچار مشکلاتی شود ،مشکلاتی که امروزه در کشورهای همسایه مشاهده می شود .همچنین ایشان از اساتید محترم خواستند که تلاش نمایند دانشجویان در قبال جامعه احساس مسئولیت بیشتری کرده و مسئولیت پذیرتر باشند.

در ادامه اساتید محترم نقطه نظرات خود را در حوزه مسائل آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی در حضور فرماندار محترم شهرستان جناب آقای دکتر پهلوان نژاد بیان کردند.فرماندار شهرستان اظهار داشتند: با توجه به صنعتی شدن شهرستان از اساتید محترم میخواهیم چنانچه در حوزه مسائل اجتماعی، فرهنگی ، صنعتی و زیربنایی شهرستان پیشنهادی دارند در کارگروههای تخصصی بررسی نموده و به فرمانداری ارائه نمایند .در ادامه افزودند: شهرستان خواف دارای چهار موسسه آموزش عالی می باشد که این دانشگاهها می بایست هم افزایی و همکاری جهت پیشبرد اهداف دولت در شهرستان داشته باشند و عنوان کردند: باید برگزاری همایش ها و کارگاههای آموزشی و مراسمات مختلف با همکاری همه ی دانشگاهها و با محوریت دانشگاه پیام نور در شهرستان انجام پذیرد.