۱۳۹۳ نوزدهم اسفند پروفسور اورعی در دانشگاه پیام نور خواف: مزرعه بادی خواف جزء یک درصد برتر مزارع بادی جهان است.

جناب آقای دکتر اورعی رئیس انجمن انرژی های بادی ایران در همایش فرصت ها و چالش های فرهنگی- اقتصادی در دیار میراث های ماندگار که به همت دانشگاه پیام نور خواف برگزار گردید، در ابتدای سخنان خود پیرامون مبحث بهره برداری از انرژهای پاک و ظرفیت های موجود در کشور سخن گفت ؛ سپس به پتانسیل های خواف در حوزه انرژی های پاک به خصوص انرژی باد اشاره نمود. ایشان در ادامه توضیح دادند که سرعت متوسط بالای باد در خواف و نیز تغییرات اندک جهت باد سبب بازدهی بیش از 70%  در تولید انرژی بادی می گردد. از موارد دیگر انطباق دوره ی سرعت بالای وزش باد  که متناسب با تولید بیشتر انرژی است، با زمان اوج مصرف برق در کشور را بیان نمودند و ظرفیت بالای 50% تولید انرژی از باد در شهرستان خواف به عنوان موضوعی مهم یاد کرد و گفت: طبق آمار انجمن انرژی های بادی ایران، تونل بادی خواف جزء یک درصد بهترین نقاط از بین مزارع بادی جهان قرار دارد.

در ادامه ایشان از بومی شدن فناوری تولید توربین های بادی در کشور سخن گفت و به بررسی موانع و مشکلات در سرمایه گذاری در حوزه انرژی های پاک پرداخت.