۱۳۹۴ سوم خرداد برگزاری مسابقات فوتسال چهار جانبه کارکنان دانشگاه پیام نور مراکز تایباد ، تربت جام و خواف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مسابقات چهار جانبه بین تیم های پیام نور شهرستان های تایباد ، تربت جام و دو تیم از خواف در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 30 و 31 اردیبهشت ماه به میزبانی واحد خواف برگزار گردید.

جناب آقای دکتر یوسفی سرپرست محترم واحد خواف هدف از برگزاری این مسابقات را در درجه اول نشاط و شادابی همکاران در دانشگاه با توجه به گستردگی کارها در بخش های اداری دانشگاه بیان کردند.ایشان همچنین این گونه مسابقات را بهانه ای برای آشنایی بیشتر همکاران در واحد های مختلف با یکدیگر و همچنین استفاده از تجربیات موفق همدیگر جهت بهبود و تسریع در امور دانشگاه بیان نمودند.سرپرست محترم واحد خواف از حضور همکاران گرامی واحدهای تایباد و تربت جام و خصوصا جناب آقای دکتر محمدناصر مودودی در این مسابقات تقدیر و تشکر نمودند.

در این مسابقات تیم الف پیام نور خواف به مقام اول ، تیم پیام نور تایباد به مقام دوم ، تیم پیام نور تربت جام به مقام سوم و تیم ب پیام نور خواف به مقام چهارم رسیدند و تندیس یادبود این مسابقات  به هر یک از تیم ها اهدا گردید.همچنین در شب چهارشنبه همکاران از مکانهای تاریخی شهر خواف بازدید نمودند.