۱۳۹۴ نهم آبان تمدید ثبت نام بدون آزمون کارشناسی پیام نور پذیرش براساس سوابق تحصیلی تا 13 آبان

سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه ای ثبت نام بدون آزمون کارشناسی دانشگاه پیام نور پذیرش براساس سوابق تحصیلی را تا 13 آبان تمدید نمود. لذا داوطلبان محترم می توانند جهت ثبت نام در دانشگاه پیام نور به سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org مراجعه نمایند. متن این اطلاعیه به شرح زیر می باشد:

بدين‌وسيله به اطلاع آن دسته از متقاضيان شركت در پذيرش رشته‌هاي تحصيلي صرفاً با سوابق تحصيلي آزمون سراسري سال 1394 مي‌رساند، نظر به اينكه دانشگاه‌ها و مؤسسات ذيل پس از تدوين دفترچه راهنماي مربوط، براي پذيرش دانشجو اعلام ظرفيت نموده‌‌اند، متقاضيان مي‌توانند با توجه به تمديد مهلت زمان انتخاب رشته تا روز چهارشنبه مورخ 13/8/1394، براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي مزبور و همچنين با توجه به كدرشته‌ محل‌هاي جديد و توضيحات مندرج در اين اطلاعيه، نسبت به انتخاب رشته خود در زمان تعيين شده مبادرت نمايند. ضمناً داوطلباني كه قبلا فرم ثبت‌نام و انتخاب رشته خود را تكميل نموده‌اند، در صورت تمايل مي‌توانند با مراجعه به بخش ويرايش، نسبت به ويرايش و يا اصلاح كدرشته محل‌هاي انتخابي خود اقدام نمايند.

دريافت فايل رشته‌ محل‌هاي جديد و برخي اصلاحيات دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته پذيرش رشته‌هاي تحصيلي صرفاً با سوابق تحصيلي با فرمت PDF