۱۳۹۵ هجدهم مهر تمدید بخشودگی جرائم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان تا پایان مهرماه

طرح بخشودگی جرائم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان تا پایان مهرماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، مهندس ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: طرح بخشودگی جرائم دیرکرد پرداخت بدهکاران صندوق رفاه که به مناسبت عید غدیر خم و هفته دفاع مقدس و برای مراعات حال دانشجویان و دانش آموختگان آغاز شده بود تا پایان مهرماه تمدید شد.

با توجه به استقبال گسترده دانش‌­آموختگان عزیز از طرح بخشودگی جرائم دیرکرد بدهکاران صندوق رفاه و بازماندن تعدادی از افراد برای بهره­‌مندی از این طرح، طرح بخشودگی 100 درصد جرائم دیرکرد بدهکاران که به مناسبت عید غدیر خم و هفته دفاع مقدس آغاز شده بود تا پایان مهر ماه تمدید می­‌گردد.

وی افزود: متقاضیان استفاده از این طرح می­‌توانند با مراجعه به آدرس bp.swf.ir و با پرداخت بدهی خود به صورت یکجا از مزایای این طرح استفاده نمایند.