۱۳۹۳ نوزدهم خرداد فراخوان مسابقه انتخاب شعار کاروان ورزشی اعزامی به دوازدهمین المپیاد وزارت علوم 1393

با توجه به اینکه، حدود دو ماه به آغاز دوازدهمین دوره المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در مرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران باقیمانده است.

اداره کل تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد انتخاب شعار کاروان ورزشی اعزامی به رویداد را طی فراخوانی عمومی به مرحله اجرا در آورد.

شایان ذکر است بر این اساس تمامی علاقمندان و اصحاب قلم می توانند در مسابقه ای که برای منظور برگزار می گردد شرکت نمایند. اداره کل تربیت بدنی با همکاری شورایی ویژه به بررسی شعارهای دریافتی پرداخته و ضمن معرفی آثار برگزیده به 3 شعار برتر هدایایی ویژه اعطا خواهد کرد. علاقمندان می توانند شعارهای پیشنهادی خود را به 3 طریق به اداره کل تربیت بدنی ارسال نمایند.

1. پست الکترونیکی اداره کل تربیت بدنی:sport@pnu.ac.ir
  2. فکس : 22458203
  3. آدرس: تهران- مینی سیتی- بلوار ارتش- اول شهرک نفت- خیابان نخل- سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور- اداره کل تربیت بدنی

صندوق پستی: 4697- 19395

لازم به ذکر است علاقمندان به شرکت در این فراخوان می بایست آثار خود را تا پایان وقت اداری پنج شنبه 19 تیرماه ارسال نمایند.