۱۳۹۴ بيست و دوم اسفند معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور خبر داد: تحصیل 55 هزار دانشجوی اهل سنت در دانشگاه پیام نور

تحصیل 55 هزار دانشجوی اهل سنت در دانشگاه پیام نور/ برگزاری 850 کرسی آزاداندیشی

.

معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور از تحصیل 55 هزار دانشجوی اهل سنت در این دانشگاه و برگزاری 850 کرسی آزاداندیشی در دانشگاه پیام نور سراسر کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکترکریم نجفی برزگر در آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی ـ ورزشی دانشجویان مذاهب اسلامی ضمن قرائت پیام رئیس دانشگاه پیام نور از عوامل برگزاری این جشنواره که به مدت یک هفته میزبان دانشجویانی از نقاط مختلف کشور بودند، قدردانی کرد.
وی بیان کرد: برای تحقق شعار سال تصمیم گرفتیم جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان مذاهب اسلامی را در بوشهر برگزار کنیم تا زمینه وحدت بین دانشجویان بیشتر شود.
نجفی تصریح کرد: 55 هزار دانشجو و یک هزار استاد اهل سنت در دانشگاه‌های پیام نور کل کشور مشغول تحصیل و تدریس هستند ضمن اینکه در این جشنواره نیز دانشگاه مذاهب اسلامی حضور داشتند.
وی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی دانشگاه پیام نور گفت: طی امسال و سال گذشته همایش‌ها و جشنواره‌های مختلفی ازجمله جشنواره ملی نانوتکنولوژی، جشنواره بین‌المللی رباتیک در خوزستان، المپیاد شنا دانشجویان پسر در بوشهر و ... برگزار کردیم.
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور اظهار داشت: در سال گذشته و امسال 850 کرسی آزاداندیشی در دانشگاه پیام نور کل کشور برگزار کردیم تا زمینه آزادی فکر و عقیده دانشجویان را تقویت کرده باشیم.
نجفی با اشاره به برگزاری جشنواره‌های مختلف فرهنگی و ورزشی در دانشگاه پیام نور گفت: در حوزه ورزش دانشگاه پیام نور سرآمد بوده و عناوین مهمی را در عرصه ملی و بین‌المللی کسب کرده است.
وی بیان داشت: در جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان مذاهب اسلامی شاهد اتحاد و همدلی بین دانشجویان مذاهب مختلف اسلامی بودیم و این خود نکته مثبت این جشنواره بود.
معاون دانشگاه پیام نور گفت: وحدت اسلامی رمز پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی بوده و دانشجویان با اتحاد و همدلی در کنار هم در این جشنواره ارزشمند حضور یافتند.