۱۳۹۴ بيست و هشتم شهريور اطلاعیه 7 : قابل توجه پذيرفته شدگان محترم مقطع كارشناسي سال 1394

كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 25/06/1394 الي 29/06/1394جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند.

خلاصه مراحل پذيرش و انتخاب واحد:

الف) تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"  ب)  پرداخت شهريه ثابت ج)انتخاب واحد و دريافت "گزارش 101"

1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با مراجعه به سایت reg.pnu.ac.ir با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:

- شناسه كاربري:  شماره پرونده c941 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)

لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش  پر نشده باشد  بايستي  شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم  وارد نماييد.

مثال : شناسه كاربري: c941600707

گذرواژه: 0061111111

گذرواژه پذيرفته شدگان با مليت غيرايراني  شماره پرونده مي باشد.

2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.

آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.

3- بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد).

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام انتخاب واحد از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 163(فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور)اقدام نماييد:

منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور

پرداخت شهريه از 3 طريق الكترونيكي، دستگاه خودپرداز و مراجعه به شعب بانك صادرات مقدور مي باشد.

تذكر2:  در صورت موفقيت تراكنش پرداخت پس از حداكثر 2 ساعت، وضعيت دانشجو  از حالت بدهكار به فعال تبديل خواهد شد.

تذكر3: شايان ذكر  است در صورت  عدم موفقيت تراكنش (در پرداخت غير حضوري) و برگشت وجه شهريه، وضعيت دانشجو مجدد به غير فعال تبديل خواهد شد.

5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:

ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"

جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس www.pnu.ac.ir مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد. در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است