۱۳۹۳ بيست و نهم دي اطلاع رسانی جوایز کامستک برای پژوهشگران جوان

به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند کامستک کمیته دایمی همکاری های علمی و فنآوری سازمان همکاری های اسلامی (OIC) یکی از مراکز فعال در زمینه علم و فنآوری (S&T) است که با هدف جلب مشارکت علمی دانشمندان کشورهای اسلامی و همچنین ارتقای سطح همکاری های منطقه ای میان کشورهای عضو تاسیس شده است. کامستک با همکاری بانک توسعه اسلامی (IDB) به اعطای بورسهای پژوهشی برای دانشمندان جوان و جوایز ویژه اقدام کرده است. جوایز کامستک به دانشمندانی از کشورهای اسلامی که فعالیت های پژوهشی ارزنده ای انجام داده باشند، تعلق می گیرد.

جهت مشاهده مدارک درخواست جوایز امسال کامستک روی دریافت فایل کلیک نمائید. آخرین مهلت برای درخواست جوایز امسال، یازدهم (11) بهمن ماه است. برای اطلاعات بیشتر به سایت  www.comstech.org  مراجعه فرمایید.