۱۳۹۴ اول اسفند برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه پیام نور خواف با مسئولین اجرایی انتخابات شهرستان با عنوان (انقلاب و انتخابات)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، با توجه به گرامی داشت ایام الله دهه فجر و همزمانی با مباحث حوزه انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان ، دانشگاه پیام نور خواف اقدام به برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در خصوص انتخابات با مسئولین اجرایی شهرستان نمود.در این جلسه که با استقبال بسیار مطلوب دانشجویان و به همت تشکلهای فعال دانشجویی تشکیل گردید با حضور معاون فرماندار شهرستان ، دادستان و حضور ریاست  دانشگاه برگزار شد.در ابتدا ریاست دانشگاه توضیحاتی را به منظور هدف از برگزاری چنین جلساتی را بیان نمودند و پس از آن مسئولین  هرکدام به مدت زمانی مشخص نسبت به توضیحات در خصوص فعالیت قانونی دستگاه خود در حوزه های انتخاباتی از جمله نظارت برانتخابات ، پیگیری تخلفات انتخاباتی ، چگونگی شمارش آراء و همچنین چگونگی انتخاب کاندید اصلح عنوان نمودند.در ادامه جلسه دانشجویان با طرح سوالات خود برروی برگه پاسخ های مطلوب خود را از جانب مسئولین حاضر در جلسه دریافت نمودند.