۱۳۹۸ هجدهم آذر جشن بزرگ روز دانشجو در دانشگاه پیام نور خواف برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طبق روال همه ساله در دانشگاه پیام نور خواف به همت امور فرهنگی و تشکلهای دانشجویی دانشگاه، جشن روز دانشجو با استقبال بیش از 400 دانشجو در سالن ساختمان آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم علاوه بر دانشجویان، پرسنل، اساتید دانشگاه و کلیه اعضای شورای اداری شهرستان نیز دعوت بودند که با استقبال بسیار خوبی از طرف دانشجویا ن ومسئولین روبرو شد.

در این مراسم آقای دکتر یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور ضمن عرض خیر مقدم و تبریک روز دانشجو به دانشجویان در مورد اهمیت و نقش و جایگاه جوانان در عرصه های مختلف علمی – صنعتی و اجتماعی و ... مطالبی ایراد کرد.

سخنران مراسم روز دانشجو در دانشگاه پیام نور خواف آقای سنجرانی فرماندار شهرستان بود. وی با گریزی به سبقه تاریخی روز دانشجو از مهمترین ویژگی جنبش دانشجویی را استبداد و استعمارستیزی دانست و به نقش جوانان و دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت انتظار داریم که دانشجویان عزیز در فعالیتهای اجتماعی ،اقتصادی نقش پررنگ تری داشته باشند و در برگزاری انتخابات نیز به مسئولین شهرستان کمک کنند.در این جلسه فرمانده نیروی انتظامی در حوزه معضلات اجتماعی شهرستان و دعوت از دانشجویان به عنوان پلیس افتخاری مطالبی را بیان نمود.

در روز دانشجو علاوه بر سخنرانی ، قرائت 3 مقاله توسط دانشجویان، تئاتر طنز و اجرای موسیقی توسط خواننده خوافی آقای سجاد تاجیک زینت بخش مراسم بود.