۱۳۹۵ بيست و سوم آذر برگزاری مراسم روز دانشجو همزمان با جشن فارغ التحصیلی یک هزارمین فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور خواف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، به مناسبت روز دانشجو، هفته وحدت و همچنین فارغ التحصیلی بیش از 50 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور خواف ، مراسمی در سالن دانشگاه با حضور بیش از 400 دانشجو، فرماندار، امام جمعه و سایر مسئولین ادارات و نهای های انقلابی شهرستان برگزار شد.

سخنران اول این جلسه آقای دکتر یوسفی سرپرست محترم دانشگاه بود، ایشان دو ویژگی مهم دانشجویان را حداقل در دوره معاصر استعمار ستیزی و استبداد ستیزی بیان کردند و فرمودند در 16 آذر 1332 همین دوموضوع موجب اعتراض دانشجویان به سفر معاون رییس جمهور آمریکا به ایران شد.در این روز دانشجو در دانشکده فنی دانشگاه تهران به شهادت رسیدند.

در ادامه جناب آقای دکتر پهلوان نژاد فرماندار محترم شهرستان ضمن تبریک ایام به دانشجویان ، فرمودند: دانشجو روحیه پرسشگری داشته و انتظار دارد که دانشجویان در حوزه های مختلف شهرستان که ممکن است در آنها چالشهایی وجود داشته باشد ورود کرده و به مجموعه مدیریت شهرستان کمک نمایند.همچنین ایشان اقدامات دولت یازدهم را در شهرستان برشمردند که این اقدامات قابل تقدیر می باشد.

در پایان جناب سرهنگ قربانی، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان از تعامل دانشگاه و نیروی انتظامی تقدیر و در حوزه مسائل پلیسی .مطالبی را ایراد نمودند.

در این مراسم آقای مرتضی تاجیک خواننده ملی که خود ایشان بومی خواف می باشند با اجرای بسیار زیبا محفل دانشجویی را شاداب کردند.