۱۳۹۵ بيست و سوم بهمن نشست پرسش و پاسخ با عنوان انقلاب اسلامی (گذشته،حال ، آینده) با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی و فرماندار در دانشگاه پیام نور خواف برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خواف ، به مناسبت ایام الله دهه فجر جلسه پرسش و پاسخ با موضوع انقلاب اسلامی (گذشته،حال، آینده)برگزار گردید.در این جلسه ابتدا دکتر یوسفی ریاست محترم دانشگاه پیام نور خواف ضمن خیر مقدم و تبریک ایام الله به مهمانان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ، دو ویژگی اساسی و مهم انقلاب اسلامی را استقلال و آزادی بیان کردند که در شعارهای انقلاب نمایان است.ایشان گفتند که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انتظار دارند دانشجویان از زاویه ها و منظرهای مختلف به انقلاب نگاه کنند و به همین دلیل عنوان جلسه را انقلاب اسلامی (گذشته، حال، آینده) قراردادیم.

در ادامه جلسه نماینده تشکل های دانشجویی بسیج دانشجویی،هلال احمر و کانون النور سوالات خود را در حضور نماینده و فرماندار محترم بیان کردند.

سپس نماینده محترم شهرستان جناب آقای دکتر نگهبان که نائب رئیس کمیسیون آموزش می باشند و همچنین آقای دکتر پهلوان نژاد فرماندار محترم شهرستان با سعه ی صدر و حوصله ی کامل به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.در پایان جلسه از دانشجویان برتر علمی و فرهنگی دانشگاه تقدیر بعمل آمد .این جلسه از ساعت 10 صبح آغاز و تا ساعت 13 ادامه داشت.