۱۳۹۴ دهم شهريور اجرای آموزش الکترونیکی در برخی از رشته های مقطع کارشناسی

بدین وسیله به اطلاع می رساند،جهت بهره مندی دانشجویان محترم از خدمات کلاسی، تعداد  30 رشته/گرایش از رشته/گرایش های مقطع کارشناسی که در اکثر مراکز و واحدها تعداد دانشجویان آن ها به حد نصاب تشکیل کلاس نمی رسد از نیمسال اول 95-94 به صورت الکترونیکی ارائه خواهد شد.

دانلود لیست رشته/گرایش ها

لازم به ذکر است دانشجویان این رشته ها که دروس را به صورت الکترونیکی اخذ نموده اند، می بایست از طریق " نام کاربری: شماره دانشجویی " و " گذر واژه: کد ملی "  وارد سامانه آموزش الکترونیکی به آدرس lms.pnu.ac.ir  شده و از کلاس های الکترونیکی بهره مند گردند.

فایل راهنمای اساتید و دانشجویان جهت استفاده از سامانه آموزش الکترونیکی در سایت مذکور در دسترس می باشد.

لیست رشته های واحد خواف که کلیه دروس آنها به صورت الکترونیکی برگزار می گردد به شرح زیر می باشد.

زمين شناسي

زبان و ادبيات فارسي

شيمي گرايش محض

شيمي (كاربردي )