۱۴۰۱ بيست و دوم فروردين دیدار ریاست و پرسنل دانشگاه پیام نور خواف با فرماندار جدید شهرستان خواف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، آقای یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور خواف به همراه تعدادی از پرسنل دانشگاه با حضور در دفتر فرماندار محترم شهرستان خواف آقای مهندس عباس پور با ایشان دیدار و گفت و گو کردند.
در این جلسه ابتدا رئیس دانشگاه ضمن تبریک سال جدید و انتصاب ایشان به عنوان فرماندار شهرستان ، گزارشی از وضعیت دانشگاه پیام نور خواف از لحاظ علمی و فرهنگی و دانشجویی جایگاه آن در شهرستان و بین مراکز و واحدهای استان خراسان رضوی ارائه نمود و از فرماندار خواف دعوت بعمل آوردند که با حضور در دانشگاه پیام نور از نزدیک با امکانات و تجهیزات دانشگاه آشنا شوند.
سپس آقای عباس پور ضمن تقدیر از حضور مسئولین دانشگاه با برشمردن ویژگی های دانشگاه کارآمد در شهرستان بیان داشتند: دانشگاه پیام نور خواف دانشگاهی صرفا مدرک گرا نبوده و توانسته تا کنون رسالت خود را که همان سواد آموزی و علم پژوهی می باشد را حفظ نماید.در ادامه افزودند با توجه به شعار سال مقام معظم رهبری در حوزه دانش بنیان دانشگاه می تواند در پرداختن و کمک به حل مسائل شهرستان با رویکرد علمی خود با کمک گرفتن از اساتید اهل فن و متخصص در حوزه های مربوطه مفید واقع گردد.