۱۳۹۳ نوزدهم خرداد دعوت به همکاری با مجله­ی "پژوهشنامه­ی ادبیات تطبیقی " وابسته به دانشگاه پیام نور

مجله­ی"پژوهشنامه­ی ادبیات تطبیقی "  وابسته به دانشگاه پیام نور از کلیه علاقه مندان به همکاری دعوت می نماید تا مقالات خود را از طریق آدرس ایمیل ذیل به این نشریه ارسال نمایند

MAIL: comlitk.journal@pnu.ac.ir

http://comlitk.journal.pnu.ac.ir Web address:

لازم به ذکر است که محورهای چاپ مقاله در مجله­ی پژوهشنامه ادبیات تطبیقی، مقالاتی را که دارای اصالت و نوآوری بوده و روش تحقیق علمی را رعایت کرده و از منابع معتبر و اصلی استفاده کرده، در محورهای ذیل می پذیرد:

الف) بررسی تطبیقی زبان و ادبیات فارسی با زبان و ادبیات ملل دیگر (تاُثیر و تاُثروتشابه) از جمله زبان­عربی، زبان­کردی،  زبان های اروپایی و سایر زبان­ها در کلیه حوزه­های ادبیات تطبیقی           (روایت شناسی تطبیقی،  اسطوره شناسی تطبیقی،  استعاره شناسی تطبیقی،  بلاغت شناسی تطبیقی، متن­شناسی تطبیقی، تصویرشناسی تطبیقی،  تخیل­شناسی تطبیقی،....)

ب) تاُثیر فرهنگ و ادب ایرانی بر فرهنگ و ادبیات سایر زبان ها و ملتها.

ج)   اقتباس و تعامل دو زبان بر یکدیگر  و ترجیحاً بر زبان فارسی، در محورهای مختلفی همچون کلیات مسائل ادبی، انواع ادبی، تاثیر قرآن و حدیث و نهج­البلاغه، ضرب­المثل و ادبیات عامه،        ادب پایداری تطبیقی و...

د) مبانی نظری ادبیات تطبیقی ازجمله: آسیب شناسی مکاتب و رویکردهای ادبیات تطبیقی،  ارتباط ادبیات تطبیقی با سایر دانش ها،  روش تحقیق در ادبیات تطبیقی،  نظریه پردازی در حوزه­ی ادبیات تطبیقی،  ادبیات تطبیقی در کشورهای مختلف دنیا با رویکرد تحلیلی انتقادی.