۱۳۹۷ بيست و يکم آذر برگزاری اولین نشست مشترک دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و شرکت فولاد سنگان به همت دانشگاه پیام نور خواف

به مناسبت هفته پژوهش اولین نشست مشترک بین دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و معاونت طرح و توسعه و مدیر سایت شرکت فولاد  سنگان خواف در محل کارخانه برگزار شد.

با پیگیری رئیس واحد خواف آقای دکتر یوسفی و مساعدت و همکاری ریاست دانشگاه پیام نور خراسان رضوی جناب آقای دکتر نژاد علی و مساعدت و حضور معاونت اجرایی جناب آقای دکتر کاظمیان، اولین نشست کاری بین هیئت اعزامی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی و مدیران شرکت فولاد سنگان در خواف برگزار شد.

شرک فولاد سنگان زیر مجموعه فولاد مبارکه بوده و دارای دو کارخانه کنسانتره و گندله سازی به ظرفیت تولیدی 5 میلیون تن در سال می باشد.

لازم به ذکر است همکاری دانشگاه پیام نور خواف با شرکت فولاد سنگان خراسان از سال 1393 آغاز گردید که در اولین قدم دانشگاه پیام نور خواف طی یک قرارداد فرآیند استخدام نیرو برای کارخانجات آن شرکت را بر عهده گرفت. در سال 95 دانشگاه پیام نور خواف طی تفاهم دیگری که با شرکت فولاد سنگان داشت آموزش عمومی پرسنل آن شرکت را برعهده گرفت.

در ابتدای جلسه ریاست دانشگاه پیام نور خواف ضمن اشاره به سابقه همکاری های مشترک خواستار گسترش همکاری ها در زمینه های تحقیقاتی و رفع نیاز های پژوهشی آن شرکت شد و ابراز امیدواری کرد با رسیدن به هدف گذاری مشترک در اولین فرصت این مهم محقق شود.

در این جلسه مدیر کارخانه شرکت فولاد سنگان ضمن تشکر و ابراز رضایت از همکاری با دانشگاه پیام نور خواف تمایل خود را جهت توسعه این همکاری ها در زمینه های پژوهشی اعلام نمود.

معاونت توسعه و تکنولوژی شرکت فولاد سنگان نیز ضمن اعلام اینکه کارخانجات این شرکت پیشرفته ترین در نوع خود در ایران بوده و کمترین میزان مصرف آب و آلایندگی زیست محیطی را دارد. از حضور هیأت اعزامی دانشگاه استقبال نمود و با اشاره به ظرفیت علمی بالای دانشگاه پیام نور ابراز امیدواری کرد این نشست ها ادامه یافته و منجر به همکاری های مشترک پژوهشی گردد.

در ادامه معاونت اجرایی آقای دکتر کاظمیان با بیان اینکه دانشگاه پیام نور خراسان رضوی دارای 256 عضو علمی در 60 رشته و بزرگترین دانشگاه استان ازنظر تعداد دانشجو می باشد. بر عزم جدی دانشگاه جهت همکاری های پژوهشی در حل مسائل صنعت تأکید نمود. ایشان ضمن اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور تنها دانشگاه دارنده مجوز رسمی جهت برگزاری دوره های آموزش آزاد می باشد. آمادگی  دانشگاه را جهت برگزاری هر نوع دوره آموزشی تخصصی و عمومی با اعطای مدرک معتبر جهت پرسنل آن شرکت اعلام نمود.

لازم به ذکر است اعضای محترم علمی حاضر در جلسه ضمن اشاره به سوابق همکاریهای تحقیقاتی با صنایع به بررسی اولویت های پژوهشی شرکت فولاد سنگان پرداختند.

در پایان طرفین تأکید نمودند جهت عقد تفاهم نامه همکاری باید برگزاری چنین نشستهایی را ادامه داده تا انشالله به هدف گذاری مشترک و درک متقابل از مسائل موجود در حوزه صنعت برسند.