۱۳۹۴ بيست بهمن معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت : دانشگاه پیام نور یکی از بزرگترین دانشگاه های دنیا است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت :

دانشگاه پیام نور یکی از بزرگترین دانشگاه های دنیا است

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علی اصغر توفیق در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور و وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: موضوع 10 درصد معافیت مالیاتی ابرازی آن دسته از صنایع و معادن کشور که قرارداد پژوهشی با دانشگاه ها و پژوهشگاه ها منعقد کنند، از سال 95 اجرایی می شود.
وی افزود: براین اساس، واحدهای صنعتی کشور می توانند با مراکز مورد تایید و دارای مجوز از وزارت علوم، قرارداد پژوهشی و تحقیقاتی امضا کنند و تا سقف 10 درصد از مالیات های ابرازی معاف شوند.
توفیق خاطرنشان کرد: در بخش معدن نیز، صاحبان معادن و شرکت های فرآوری معدنی اجازه دارند میزان 10 درصد سود دولتی را در قراردادهای پژوهشی هزینه کنند و از معافیت برخوردار شوند.
معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت با ابراز تاسف از این که بخش تجارت در این مبحث، مغفول مانده است، گفت: در تلاش هستیم برای تشویق فعالان تجاری برای به کارگیری تحقیق و توسعه، چاره ای بیاندیشیم و در این مسیر از توان دانشکده های مدیریت، بازرگانی و اقتصاد بهره خواهیم گرفت.
وی تعامل موجود میان وزارتخانه های صنعت و علوم را بسیار مثبت و سازنده توصیف کرد و گفت: هر دو طرف در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، قدم های موثری برداشته ایم و علاوه بر انعقاد قرارداد همکاری، طرح های مشترک زیادی تعریف کرده ایم.
توفیق ضمن اشاره به توانمندیهای دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور از بزرگترین دانشگاههای جهان است که دارای کیفیت خوبی است و این دانشگاه در تامین نیروی انسانی مورد نیاز صنایع در سراسر کشور موفق عمل کرده است.

توفیق به انعقاد تفاهم نامه همکاری وزارت صنعت با دانشگاه آزاد در گذشته اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور، اولین دانشگاه دولتی است که وزارت صنعت با آن تفاهم نامه همکاری امضا می کند و کیفیت مطلوب آموزش و گستردگی واحدهای این دانشگاه، ظرفیت بسیار خوبی برای تقویت بنیه تحقیقاتی و آموزشی صنعت، معدن و تجارت کشور خواهد بود..