۱۳۹۵ سيزدهم مهر ثبت نام از پذیرفته شدگان سایر دانشگاه ها در دانشگاه پیام نور از طریق اولویت بعدی آزمون سراسری سال 95

شرایط تغییر اولویت پذیرش برای دانشجویان اعلام شد. متن اظلاعیه فوق به شرح زیر است:

با سلام واحترام باعنایت به درخواست ها جهت جذب دانشجویان اولویت بعدی آزمون سراسری مقطع کارشناسی سال 1395 که در سایر دانشگاهها پذیرفته شده و متقاضی تحصیل در اولویت های بعدی می باشد به اطلاع می رساند :

1-    تغییر اولویت فقط برای دانشجویان سایر دانشگاهها به پیام نور امکان پذیر است.

2-    تغییر اولویت فقط برای دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته سال 95 می باشد.

3-    نامه دانشگاه مبدا مبنی بر موافقت با انتقال به دانشگاه پیام نور الزامی است .

4-   کارنامه آزمون سراسری که موید داشتن رتبه علمی در کد قبولی دانشگاه پیام نور است و توسط مرکز تایید شده است.

5-    تغییر اولویت برای نیمسال اول 96-95 است و قابل تمدید نمی باشد.

مقتضی است پس از تکمیل مدارک مراتب جهت بررسی و تأیید به اداره کل خدمات آموزشی مکاتبه شود .