۱۳۹۶ اول مهر پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه پیام نور خواف جناب آقای دکتر یوسفی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دانشجویان عزیز، استادان معزز و همکاران گرامی:

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آن را که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرموده و زمینه پیشرفت و تعالی اورا را فراهم نمود.

بار دیگر فصلی از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان پیام نور و صاحبان علم و کمال ورق خورد.

آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را که همزمان با ایام عزاداری حسینی می باشد گرامی می دارم و به ویژه به دانشجویان جدیدالورود که برای نخستین بار به محیط دانشگاه گام نهاده اند خیر مقدم عرض می نمایم و از آنها می خواهم که اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده ، راسخ و ثابت قدم در جهت فراگیری علم و دانش همسو با اهداف دانشگاه بزرگ پیام نور همت خویش را بکار بسته و خودرا مجهز به سلاح تقوا و پایداری نموده تا بتوانند در سالیان پس از دانشگاه چرخهای علمی و مدیریتی میهن عزیزمان ایران اسلامی را بنحو مطلوب پیش ببرند.

برای همگان از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج عالی علمی ، توأم با موفقیت ، بهروزی و سعادت خواهانم.

یوسف یوسفی

رئیس دانشگاه پیام نور خواف