۱۳۹۳ بيست و پنجم شهريور پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

(( ن و القلم و ما یسطرون ))

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آن را که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی آن را فراهم نمود. بار دیگر فصل ((مهر)) از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش اساتید و دانشجویان و صاحبان علم و کمال ورق خورد.
ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به اساتید ارجمند، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز، مقدم دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور شهرستان خواف، قلمرو عرفان و جولانگاه فلسفه شرق که روزگاری سرچشمه رودهای عظیم ادب و فرهنگ جوشان ترین اندیشه های انسانی و معرفت بوده است را گرامی می دارم و آرزوی توفیق روز افزون را برای این عزیزان از خداوند متعال خواستارم.
فرصت را غنیمت شمرده و توجه کلیه بزرگواران را به دو غنصر علم و دینداری معطوف می دارم. انتظار دارم که کلیه عزیزان این دو غنصر را در تمام شئونات تحصیلی و کاری به طور دائم و مستمر مورد توجه قرار داده و با اتکا به درگاه خداوند متعال و همراهی تخصص و تعهد وظیفه مان را در سالی که از سوی مقام معظم رهبری بنام ((اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی)) مزین شده است به انجام برسانیم. باشد که مقبول درگاه حضرت حق قرار گیرد.
در پایان توفیق روزافزون برای کلیه خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
((یوسفی، سرپرست دانشگاه))