۱۳۹۴ سوم آبان آغاز پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی در دانشگاه پیام نور از 4 لغایت 7 آبان

فرصت جدید برای متقاضیان تحصیل دردانشگاه پیام نور

رئیس دانشگاه پیام نور، دکتر رستمی گفت :  بر اساس هماهنگی های انجام شده با سازمان سنجش آموزش کشور علاقمندان به تحصیل در دانشگاه پیام نور می توانند از دوشنبه 4 آبان با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور، نسبت به ثبت نام در رشته های کارشناسی این دانشگاه اقدام کنند.

متن اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در گزينش رشته هاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1394 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي (پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي) :

ضمن عرض تسليت به مناسبت ايام شهادت سرور و سالار شهيدان حضرت اباعبداله‌الحسين (ع) و آرزوي قبولي عزاداريها و سوگواريهاي همه عزاداران حسيني، به اطلاع كليه داوطلبان اعم از اينكه در آزمون سراسري سال 94 شركت نموده و يا ننموده‌اند می رساندکه پذیرش دراین مرحله  برای تعدادی از رشته های مقطع کاردانی دوره روزانه دانشگاههای علوم پزشکی، رشته های تحصیلی موسسات آموزش عالي غيردولتي - غيرانتفاعي، دانشگاه پیام نور ومقطع کارشناسی پردیسهای دانشگاهی دانشگاه تهران وصنعتی شریف درکیش براساس سوابق تحصيلي صورت می گیردوثبت‌نام منحصراً به صورت اينترنتي خواهد بودکه پس از ايام سوگواري تاسوعا و عاشوراي حسيني ثبت نام از روز دوشنبه مورخ04/08/94 آغاز و تا روز پنجشنبه مورخ 07/08/94 پايان مي‌پذيرد.

لذا كليه متقاضيان كه حداكثر تا تاريخ 30/11/94موفق به اخذ مدرك پيش دانشگاهي مي‌شوند ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به پايگاه اطلاع‌رساني سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته (حداكثر 50 کدرشته محل) براي گزينش در رشته‌هاي تحصيلي مذكور اقدام نمايند. لازم به توضيح است دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته از روز دوشنبه مورخ 04/08/94 در پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org  در دسترس خواهد بود.

ضمناً هر داوطلب مي‌تواند علاوه بر انتخاب گروه آزمايشي اصلي (علوم رياضي و فني، علوم تجربي و علوم انساني) در گروه آزمايشي هنر و زبان خارجي نيز متقاضي شود.

شايان ذكر است داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1394 شركت نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل گروه آزمايشي انتخابي خود را نيز تغيير دهند.

با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام در اين روش به صورت اينترنتي انجام مي‌شود، لذا كليه داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال است، با مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان و پرداخت مبلغ 150/000 (يكصد و پنجاه هزار) ريال بابت هر گروه آزمايشي به عنوان وجه ثبت‌نام، نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور