۱۴۰۰ چهاردهم آذر سخنرانی ریاست دانشگاه پیام نور خواف در بین نمازگزاران جمعه 12 آذر شهرستان خواف

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه، جمعه 12 آذر ماه آقای یوسفی ریاست دانشگاه پیام نور خواف در محل برگزاری نماز جمعه (مسجد حضرت الزهرا س) شهرستان سخنرانی نمود.آقای یوسفی در ابتدای سخن ضمن گرامیداشت ایام مذکور به معرفی دانشگاه پیام نور خواف پرداخته و اهم فعالیتهای فرهنگی،آموزشی و عمرانی شکل گرفته از 16آذر سال گذشته تا به امروز را به صورت خلاصه بیان نمود.که می توان در حوزه فرهنگی به مواردی از جمله به برپایی نمایشگاههای مختلف در عناوین  روز بصیرت، شهادت سردار سلیمانی ، هفته دفاع مقدس در حوزه مسائل آموزشی به بالاترین میزان جذب دانشجو در بین مراکز و واحدهای هم سطح دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی ، برگزاری آزمونهای استخدامی برای شرکتهای معدنی اشاره نمود.همچنین افتتاح پایگاه بسیج کارکنان با عنوان (سردار دلها) و اجرای موزاییک فرش محوطه ورودی دانشگاه به مساحت 345متر مربع  یکی دیگر از فعالیتهای دانشگاه در امتداد تاریخ عنوان شده می توان بیان نمود.
در پایان ریاست دانشگاه از امام جمعه محترم شهرستان حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای برزگر نژاد به واسطه قراردادن وقت برای سخنرانی و معرفی دانشگاه پیام نور به نمازگزاران و شهروندان عزیز تقدیر و تشکر نمود.